berente.hu | Irányítószám: 3704 | Körzetszám: 48

A dinamikusan fejlődő település


Intézmények hírei

Óvodai beiratkozás

Óvodai beiratkozás

Óvoda - A nemzeti köznevelésről szóló 2011. CXC. törvény 8. § (2) bekezdése alapján minden gyermek abban az évben, amelynek augusztus 31. napjáig betölti a 3. életévét, a nevelési év kezdőnapjától (2021. szeptember 1-jétől) legalább napi négyórás óvodai nevelésre kötelezett.

Megújul a játszótér

Megújul a játszótér

Egyéb - Elkezdődött a Bajcsy-Zsilinzsky lakótelepi játszótér bontása, hogy szebb, jobb, a követelményeknek, szabványoknak megfelelőbb épüljön a helyére. A játszóeszközök nagy részén már eléggé látszódott az idő vasfoga, és ráfér a csere.

Tisztelt Betegeink!

Tisztelt Betegeink!

Egyéb - Tájékoztatjuk tisztelt betegeinket, hogy 2021. 03. 01.-től az orvosi rendelő felújítási munkálatainak idejére új helyre költöztünk.

Megújult a művelődési ház

Megújult a művelődési ház

Művelődési Ház - Lassan egy éve már egy tavaly őszi rövid időszaktól eltekintve, hogy zárva vannak az ország kulturális intézményei. A Berentei Művelődési Ház és Könyvtár sem üzemel hónapok óta.

Tisztelt Lakosság!

Tisztelt Lakosság!

Óvoda - Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy az Egészségügyi Központ felújításának idejére a Védőnői Szolgálat átköltözik a kastély épületében található polgárőri helyiségbe. A költözés február első hetében megtörténik. Ez idő alatt is a folyamatos ellátás és az elérhetőségem biztosított.

Tisztelt Betegeink!

Tisztelt Betegeink!

Egyéb - Tisztelt Betegeink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy Dr. Lovas Enikő 2021.01.29.-én pénteken szabadságon lesz. Rendel Dr. Tímár József. Sürgős esetben hívható telefonszám: +36703407098 Rendelés Péntek: 10.00-12.00 Megértésüket köszönjük!

TÁJÉKOZTATÁS CSOMAGOK FOGADÁSÁRÓL ÉS KAPCSOLATTARTÁSRÓL

TÁJÉKOZTATÁS CSOMAGOK FOGADÁSÁRÓL ÉS KAPCSOLATTARTÁSRÓL

Egyéb - Ezúton tájékoztatom az érintetteket, hogy 2021. január 21-től ismét fogadhatnak az idősek csomagot. A csomagokat 4 nap izolálás után osztjuk ki az időseknek. Mindezek ismeretében kérem, hogy az idősek részére behozott csomag ne tartalmazzon romlandó élelmiszert.

Tisztelt Hölgyek!

Tisztelt Hölgyek!

Egyéb - Településünkön többen kaptak meghívót védőnő által végezhető méhnyakszűrésre. Aki szeretné igénybe venni ezt a lehetőséget, kérem jelezze és tájékoztatom a szűrés módjáról, valamint időpontot egyeztetünk. Időpontra mindenképpen szükség van, hogy a felesleges várakozást elkerüljék!

Köszöntő

Köszöntő

Egyéb - Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kíván a berentei település gondnokság vezetője és minden kollégája.

Köszöntő

Köszöntő

Óvoda - A Berentei Tündérkert Óvoda dolgozói nevében kívánok Mindenkinek Áldott, békés, szeretetteljes Karácsonyi Ünnepeket és Nagyon boldog, egészségben gazdag Új esztendőt!

Munkalehetőség a művelődési házban

Munkalehetőség a művelődési házban

Művelődési Ház - A Nemzeti Művelődési Intézet (NMI) Közművelődési és Foglalkoztatási Programot indít. Ezáltal a művelődési házban 1 fő közművelődési asszisztens foglalkoztatására nyílik lehetőség határozott időre szóló időszakra, azaz 2021. november 30-ig.

Csomag leadás az ellátottak részére

Csomag leadás az ellátottak részére

Egyéb - Tisztelt Hozzátartozók!Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy 2020. december 10-től december 20-ig ismét fogadhatnak az idősek csomagot. A csomagokat 4 nap izolálás után osztjuk ki az időseknek. Mindezek ismeretében kérem, hogy az idősek részére behozott csomag ne tartalmazzon romlandó élelmiszert.

BERENTÉN JÁRT A MIKULÁS

BERENTÉN JÁRT A MIKULÁS

Művelődési Ház - Berentén járt a szombaton a Mikulás, aki megajándékozott minden helyi 14 éven aluli gyermeket. Vasárnap pedig a Berentei Hajnalcsillag Lovassport Egyesület Télapója lovaskocsival érkezve a fő térre.

Adventi műsor

Adventi műsor

Művelődési Ház - Berentén minden évben felállításra került a fő téren a karácsonyfa, a betlehem és az adventi koszorú. Ez most sincs másképp, de ünnepi műsor a korábban megszokott formában nem lesz, hanem településünkön is áttérnek a szervezők divatos szót használva online internetes kapcsolattartásra, műsorra.

Korábbi intézményi hírek