berente.hu | Irányítószám: 3704 | Körzetszám: 48

A dinamikusan fejlődő település


Intézmények hírei - Egyéb

Tisztelt Betegeink!

Tisztelt Betegeink!

Tisztelt Betegeink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy Dr. Lovas Enikő 2021.01.29.-én pénteken szabadságon lesz. Rendel Dr. Tímár József. Sürgős esetben hívható telefonszám: +36703407098 Rendelés Péntek: 10.00-12.00 Megértésüket köszönjük!

TÁJÉKOZTATÁS CSOMAGOK FOGADÁSÁRÓL ÉS KAPCSOLATTARTÁSRÓL

TÁJÉKOZTATÁS CSOMAGOK FOGADÁSÁRÓL ÉS KAPCSOLATTARTÁSRÓL

Ezúton tájékoztatom az érintetteket, hogy 2021. január 21-től ismét fogadhatnak az idősek csomagot. A csomagokat 4 nap izolálás után osztjuk ki az időseknek. Mindezek ismeretében kérem, hogy az idősek részére behozott csomag ne tartalmazzon romlandó élelmiszert.

Tisztelt Hölgyek!

Tisztelt Hölgyek!

Településünkön többen kaptak meghívót védőnő által végezhető méhnyakszűrésre. Aki szeretné igénybe venni ezt a lehetőséget, kérem jelezze és tájékoztatom a szűrés módjáról, valamint időpontot egyeztetünk. Időpontra mindenképpen szükség van, hogy a felesleges várakozást elkerüljék!

Köszöntő

Köszöntő

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kíván a berentei település gondnokság vezetője és minden kollégája.

Csomag leadás az ellátottak részére

Csomag leadás az ellátottak részére

Tisztelt Hozzátartozók!Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy 2020. december 10-től december 20-ig ismét fogadhatnak az idősek csomagot. A csomagokat 4 nap izolálás után osztjuk ki az időseknek. Mindezek ismeretében kérem, hogy az idősek részére behozott csomag ne tartalmazzon romlandó élelmiszert.

HALVÁSÁR

HALVÁSÁR

A karácsony közeledtére való tekintettel élő hal vásárlására ad lehetőséget a horgásztavat működtető vállalkozó.

LOVAGLÁSI LEHETŐSÉG

LOVAGLÁSI LEHETŐSÉG

„Lovarda” nyílt Berentén a volt szarvasmarha telep helyén. A működtető a Berentei Hajnalcsillag Lovassport Egyesület. Igénybevételi lehetőség előzetes bejelentkezés alapján a hét minden napján hétfő és csütörtök kivételével.

MEGÚJUL AZ ORVOSI RENDELŐ

MEGÚJUL AZ ORVOSI RENDELŐ

A Magyar Falu Program keretében megújul majd az orvosi rendelő településünkön.Az önkormányzat pályázati úton nyerte el a 100 %-os támogatottságú összeget (24.858.382 Ft), azaz nem kell hozzá önrészt biztosítani. Az örömteli hírt a napokban kapta a település vezetése a pályázat kiírójától.

Korábbi intézményi hírek