berente.hu | Irányítószám: 3704 | Körzetszám: 48

A dinamikusan fejlődő település


Berente Szabadidőpark Horgászegyesület

cím:Berente,

Az egyesület 2006-ban a tó megnyitásakor alakult meg közel 30 alapító taggal. 2007-től - alapszabály alapján 100 fő lehet - folyamatosan 100 felnőtt tagot tartunk nyilván, valamint gyermek és ifjúsági tagjaink is vannak. Új tagfelvétel jelentkezési lap benyújtása után, lehetőség szerint, a kiesett tagok helyére történhet.
Horgászengedélyt tagjaink számára a MOHOSZ biztosít, melyet helyben válthatnak ki a tagok. Egyesületünk kiemelten közhasznú, 2011-től tudja fogadni az SZJA 1%-nak felajánlásait. Adószámunk:19331629-1-05, melyre szívesen fogadjuk felajánlásokat.
Egyesületünk a Berentei Önkormányzat támogatásával éves programot készít, horgász- és főzőversenyeket, kirándulásokat szervez a tagok számára. Közgyűlést minden év januárjában tartunk, ahol elfogadják a tagok az előző évi beszámolót. Környezetvédelmi napot áprilisban szervezünk.
Aktuális információt a Berente Képújságon is olvashatnak, valamint vezetőségi tagjain szívesen adnak telefonon tájékoztatást.
Ezen az oldalon szeretnék naprakész információfrissítéssel rendelkezésére állni tagjainknak: versenyidőpontok, haltelepítések, versenyeredmények, képgaléria, jegyárak változásai stb.