berente.hu | Irányítószám: 3704 | Körzetszám: 48

A dinamikusan fejlődő település


Intézmények hírei

Őszi szünet az óvodában

Őszi szünet az óvodában

Óvoda - A Berentei Tündérkert Óvodában a szülői igények felmérése alapján és az előző évek tapasztalatai alapján az iskolai őszi szünet idején kevés gyermek igényli az óvodai ellátást. Az intézményben jelenleg a pedagógusok fele orvosi ellátást vesz igénybe.

Közlemény

Közlemény

Művelődési Ház - Tisztelettel tájékoztatom Berente lakosságát, hogy a Berentei Művelődési Ház és Könyvtár 2020. október 26-30. között ZÁRVA tart.

Tisztelt Betegeink!

Tisztelt Betegeink!

Egyéb - Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020.10.19-én érkezik meg a körzetünkbe az INFLUENZA ELLENI VÉDŐOLTÁS. Előzetes bejelentkezés alapján! A védőoltás beadását 2020.10.21-én, szerdán kezdjük meg 08:00-09:30 óra között!

Büfé nyílt a Művelődési Házban

Büfé nyílt a Művelődési Házban

Művelődési Ház - Minden vásárlót különböző finom ételekkel és italokkal vár a helyiséget bérlő vállalkozó.

Kirándulás Szerencsre

Kirándulás Szerencsre

Egyéb - Október 23-án (péntek) kirándulást szervez a művelődési ház Szerencs és környékére a Bekecs (fürdőkert, Nagy-hegyi tanösvény, templom) - Szerencs (vár és Zemplén múzeum) útvonalon.

Túráztak

Túráztak

Egyéb - A berentei túra csoport ezt a hónapot sem hagyta ki kirándulás nélkül. Az úticél ezúttal a martonyi kolostor volt.

Szüreti nap volt

Szüreti nap volt

Művelődési Ház - Szüreti nap volt 2020. október 3-án a kastélykertben, amely egy több éves, Alacskával közös pályázati program utolsó eleme volt.

Mihály nap a Berentei óvodában

Mihály nap a Berentei óvodában

Óvoda - Az idén a járványügyi előírások miatt a rendezvényeket, ünnepeket az óvodai csoportokban tartjuk meg. A Hagyományok ápolása kiemelt feladatunk így ez a nap nem vásárral, hanem más módon került megünneplésre.

Szüreti nap és Berentei borverseny

Szüreti nap és Berentei borverseny

Egyéb - 2020.10.03-án (szombat)kerül megrendezésre a Szüreti nap és Berentei borverseny, melyre a szervezők minden kedves érdelődőt szeretettel várnak. Helyszín: Berente, Főtér - Kastélykert.

Falutúráztak

Falutúráztak

Művelődési Ház - Nyolc csapat részvételével rendezte meg a művelődési ház az idei hagyományos Falutúrát. Idén a Hatosfogat elnevezésű társaság bizonyult a legjobbnak.

Tisztelt Hozzátartozók!

Tisztelt Hozzátartozók!

Egyéb - Értesítem Önöket, hogy 2020. 09. 28.-tól az intézményben kialakítunk, egy olyan helyiséget, ahol virtuális kapcsolatot tudnak lépni szeretteikkel a Messengeren keresztül. Messenger cím: Berentei Idősek Otthona.

Asztalitenisz verseny volt

Asztalitenisz verseny volt

Óvoda - Asztalitenisz verseny volt 2020. szeptember 13-án a művelődési házban. A 8 induló közül Tímár Bence bizonyult a legjobbnak Kovács Gergely és Danó Zoltán előtt.

Asztalitenisz verseny lesz

Asztalitenisz verseny lesz

Művelődési Ház - Asztalitenisz versenyt szervez a művelődési ház. Időpont: 2020. szeptember 13 (vasárnap) 9,30 óra. Minden érdeklődőt várnak a szervezők. A legjobbak díjazásban részesülnek.

Látogatási tilalom!

Látogatási tilalom!

Egyéb - Mint a Szent Borbála Idősek Otthona (3704 Berente, Ady E. út 7-11.) Intézményvezetője látogatási és intézményelhagyási tilalmat rendelek el a Nemzeti Népegészségügyi Központ 42935/2020/EÜIG határozata alapján 2020.09.08. 12:00 napjától, határozatlan ideig.

Lerajzolták Berentét

Lerajzolták Berentét

Egyéb - A kazincbarcikai Szalézi Szent Ferenc Gimnáziumban 2004-ben indult egy "Falu projekt", amely során az iskola 11-12. osztályos tanulói minden évben felkeresnek egy környékbeli települést, megismerkednek épített örökségével, látnivalóival, lefotózzák vagy filmezik.

Korábbi intézményi hírek