berente.hu | Irányítószám: 3704 | Körzetszám: 48

A dinamikusan fejlődő település


Intézmények hírei

TeSzedd Berentén!

TeSzedd Berentén!

Művelődési Ház - Idén 9. alkalommal valósul meg a TeSzedd! országos önkéntes szemétszedési akció.

Berentei pálinka siker Boldván

Berentei pálinka siker Boldván

Művelődési Ház - 2021. október 2-án volt Boldván a hagyományos Aludttej Fesztivál, amelynek keretében pálinkaversenyt is rendeztek, ahol szép berentei siker született.

Színházlátogatás

Színházlátogatás

Művelődési Ház - A berentei művelődési ház színházlátogatást szervez Miskolcra Ábrahám Pál: Bál a Savoyban című operett előadásának megtekintésére 2021. október 22-én (péntek) 19,00 óra.

Ózdi túrázók Berentén

Ózdi túrázók Berentén

Művelődési Ház - Egy ózdi túracsoport járt Berentén szerdán. Megismerkedtek a település látnivalóival (templomok, kastély, szobrok, pincesor, Szabadidőpark, horgásztó, stb.) és kirándulásuk végén szalonnasütéssel zárták a napot. Nagyon tetszett nekik Berente, és ígérték, hogy jó hírét viszik a községnek.

Népdalkör találkozó volt

Népdalkör találkozó volt

Művelődési Ház - A Rozmaring Dalkör fennállásának 20. évfordulója alkalmából népdalkör találkozó volt a berentei művelődési házban.

Idősek Hete

Idősek Hete

Művelődési Ház - Idősek Hete rendezvénysorozat lesz a berentei művelődési házban 2021. szeptember 27 – október 1 között.

Szomszédnéni produkció

Szomszédnéni produkció

Művelődési Ház - A két közkedvelt kolozsvári humorista, Tóth Szabolcs és Bálint Ferenc lesz a berentei művelődési ház vendége október 7-én (csütörtök) 17 órától.

Falutúráztak

Falutúráztak

Művelődési Ház - Szeptember 11-én került megrendezésre a hagyományos Falutúra. A benevezett 10 csapatnak különböző játékos ügyességi és szellemi feladatot kellett megoldani.

20 éves a Rozmaring Dalkör

20 éves a Rozmaring Dalkör

Egyéb - Idén ünnepli megalakulásának 20. évfordulóját a Rozmaring Dalkör, amit Népdalkör Találkozó keretében ünnepelnek meg szeptember 25-én (szombat) 14 órától a művelődési házban.

Anyatejes táplálás világnapja

Anyatejes táplálás világnapja

Egyéb - A pandémia miatt az egészségügy járványügyi készenlétben van folyamatosan, emiatt az Anyatejes táplálás világnapja ünnepségét nem tudtam megrendezni a megszokott módon idén sem.

Tócsni Fesztivál volt

Tócsni Fesztivál volt

Művelődési Ház - 5. alkalommal került megrendezésre Berentén a Tócsni Fesztivál.

Bányásznap volt

Bányásznap volt

Művelődési Ház - Szeptember 3-án tartották Berentén a Bányásznapot.

Nézzük együtt

Nézzük együtt

Művelődési Ház - Nézzük együtt a Magyarország - Anglia labdarúgó VB selejtezőt a berentei művelődési ház nagy kivetítőjén! A mérkőzés kezdete csütörtök 20.45.

Falutúra

Falutúra

Művelődési Ház - 2021. szeptember 11-én (szombat) 15 órai kezdettel rendezi a művelődési ház az évek óta hagyományos Falutúrát.

Bányásznap

Bányásznap

Művelődési Ház - Bányásznap lesz 2021. szeptember 3-án (pénteken) 15.00 órától a kastélykertben.

Korábbi intézményi hírek