berente.hu | Irányítószám: 3704 | Körzetszám: 48

A dinamikusan fejlődő település


Önkormányzat hírei

Tájékoztató

Tájékoztató

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Kazincbarcikán 2023. év szeptember 23- án (szombat) megrendezésre kerülő BorsodChem Kolorfutás, valamint az azt követő Azahriah koncert miatt a városlakók és látogatók útlezárásokra, vagy a megszokottól eltérő forgalomirányításra számíthatnak.

Tájékoztató

Tájékoztató

A Borsod - Abaúj - Zemplén Vármegyei Kormányhivatal Kazincbarcikai Járási Hivatala tájékoztatást adott ki a "Megyei foglalkoztatási - gazdaságfejlesztési együttműködések TOP_Plusz - 3.1.1-21" pályázat tárgyában

Tájékoztatás!

Tájékoztatás!

Tisztelt Lakosság! 2023. szeptember 1. napjától anyakönyvvel kapcsolatos feladatokat dr. Hajdú Zsuzsanna a Berentei Közös Önkormányzati Hivatal Rudolftelepi Kirendeltség jegyzői referense látja el.

Lakossági tájékoztatás

Lakossági tájékoztatás

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a lakhatási támogatás bankszámlára történő utalással kért kifizetése 2023. szeptember 5-én (kedd), a készpénzben történő kifizetése 2023. szeptember 13-án (szerda) 11:00 órától történik.

Tájékoztató Rendkívüli földi szúnyoggyérítésről

Tájékoztató Rendkívüli földi szúnyoggyérítésről

Ezúton értesítjük a lakosságot, hogy településünk területén földi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre. A kezelés pontos időpontja: 2023. szeptember 1. napján, napnyugta utáni órákban.

Lakossági tájékoztatás

Lakossági tájékoztatás

Berente Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2023. augusztus 31-én 9 órai kezdettel ülést tartott, melyen az alábbiakról döntött:

Lakossági tájékoztató

Lakossági tájékoztató

2023. szeptember 04-én (hétfő) 11:00-kor HANGOS ÜZEMŰ (TELJESKÖRŰ) PRÓBA lesz településünkön.

Tájékoztató

Tájékoztató

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy 2023. év szeptember 12-én (kedd) reggel 8:00 órától Berente településen belül rágcsálóirtást végzünk.

Tájékoztató

Tájékoztató

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy az országos tisztifőorvos az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján, figyelembe véve a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ ajánlását

Tájékoztatás!

Tájékoztatás!

Tisztelt Szülők, akik gyermekeik jogán rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultak tájékoztatom Önöket, hogy az augusztus havi támogatás kifizetésére 2023. augusztus 23. napjától (szerda) Berente Község Önkormányzatán 13 órától kerül sor.

Tájékoztatás!

Tájékoztatás!

Tisztelt Lakosság, tájékoztatom Önöket, hogy akik 2023. augusztus 22. napjáig kérelmüket hiánytalanul leadták a polgármesteri hivatalban részükre a tanévkezdési támogatás készpénzben történő kifizetésére 2023. augusztus 23. napjától (szerda) Berente Község Önkormányzatán 13 órától kerül sor.

Közlemények

Közlemények

A Borsod - Abaúj - Zemplén Vármegyei Kormányhivatal közleményeket adott ki a Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Hulladékgazdálkodáási Főosztályán indult, a 314/2005. (XII.25.) Kormányrendelet (Rend.) hatálya alá tartozó az alább felsorolt előzetes vizsgálati eljárásokról:

Felhívás

Felhívás

Legyél te is egy a legjobbak közül, havi bruttó 737 000 Ft-ért!

Felhívás

Felhívás

Jelentkezz Önkéntes Katonai Szolgálatra!

Felhívás

Felhívás

Berente Község Önkormányzata tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy BERENTE KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK – 260. számú főút megvalósítása érdekében történő – MÓDOSÍTÁSA elkészült.

Korábbi önkormányzati hírek