berente.hu | Irányítószám: 3704 | Körzetszám: 48

A dinamikusan fejlődő település


Szálláslehetőség

Hotel Fremon*

A Hotel Fremon* Magyarország első egycsillagos szállodája, Észak-Magyarországon, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a 26-os számú főút mentén található. A szálloda Miskolctól mintegy 17 km-re,Berentétől 2 km-re, illetve Kazincbarcikától 4km-es távolságra helyezkedik el.

Az épület 4 emeletén összesen 132 fő számára tudunk helyet biztosítani. 28 db saját fürdőszobás, minden igényt kielégítő kétágyas szobával, valamint 19 db közös fürdővel, felszerelt közös konyhás négyágyas szobával várjuk kedves vendégeinket.

Hangulatos 100 fős éttermünkben menüajánlatokkal, valamint széles italválasztékkal várjuk az idelátogatókat. Kisebb nagyobb közös programokra (csapatépítés, leány- és legénybúcsú, esküvők, ballagások, születésnapokra) nagyszerű lehetőségeket tudunk biztosítani a 40 fős konferenciatermünkkel, a 15 fős tárgyalótermünkkel, a 60 fős fogadóterünkkel, a 60 fős első- és a több száz fős hátsó teraszunkkal illetve udvarral.

Szabadidős tevékenységekhez rendelkezésünkre áll a fogadótérben egy asztali foci és egy biliárd, az első udvaron egy lengőteke, valamint a hátsó udvaron egy salakos focipálya.

A hotelhez ingyenes parkolóhelyeket, valamint wifis internet csatlakozást tudunk biztosítani vendégeinknek.

Elérhetőség:
Hotel Fremon*
3704 Berente, Ipari út 9-11.
Telefon: (48) 522-303
e-mail: info@hotelfremon.hu
www.hotelfremon.hu

Liget Vendégház

A 26-os főútnál Kazincbarcika mellett Berentén fogadja vendégeit a Liget Vendégház. A Sajó-völgye ipartelepét a Bükk hegyei veszik körül. A vendégház közelében az erdőkkel körülvett horgásztó és szabadidőközpont alkalmat ad horgászatra, kikapcsolódásra. A Vendégház kertes családi ház, külön bejáratú szálláslehetőséggel.

Elhelyezés: 1 db 4 ágyas, 2 db 2 ágyas vendégszobában. A szobákhoz 2 fürdőszoba, teljes felszereltségű főzőfülkés konyha, étkező tartozik. A pihenőkertben filagória, kiépített tűzrakóhely található.

Elérhetőség:
Liget Vendégház, Molnár Józsefné
3704 Berente, József Attila út 36.
Telefon: (70) 379-4471, (70) 379-4472