berente.hu | Irányítószám: 3704 | Körzetszám: 48

A dinamikusan fejlődő település


Intézmények hírei - Művelődési Ház

Felhívás!

Felhívás!

Tisztelt Lakosság! Értesítjük Önöket, hogy a rendkívüli hőségriadó miatt a Művelődési Házban ingyenes ivóvizet biztosítunk az arra járóknak! Kérjük Önöket, a nagy melegre való tekintettel éljenek a lehetőséggel!

Népi Hangszerek Világa Hangszerbemutató

Népi Hangszerek Világa Hangszerbemutató

A Nyári tábor keretei között Boncsér Gábor Népi Hangszerek Világa címmel Hangszerbemutatót tart 2024. július 16.-án (kedden) 9:30-tól a Berentei Művelődési Ház nagytermében.

Csizmás Kandúr  - színházi előadás

Csizmás Kandúr - színházi előadás

A Nyári tábor keretei között a Hahota Gyermekszínház előadásában a Csizmás Kandúrt tekinthetik meg az érdeklődők 2024. július 25.-én (csütörtökön) 10:00 órától a Berentei Művelődési Ház és Könyvtár nagytermében.

Tócsni Fesztivál

Tócsni Fesztivál

2024. július 27.-én (szombaton) kerül megrendezésre a Tócsni Fesztivál, a Kastélykertben, melyre Minden Kedves Érdeklődőt várnak a szervezők.

Bóbita együttes gyermekműsora

Bóbita együttes gyermekműsora

A Nyári tábor keretei között a Bóbita együttes gyermekműsorát tekinthetik meg az érdeklődők 2024. július 11.-én (csütörtökön) 10:00 órától a Berentei Művelődési Ház és Könyvtár nagytermében.

Bűvészműsor

Bűvészműsor

A Nyári tábor keretei között Bűvészműsor kerül megrendezésre 2024. július 4.-én (csütörtökön) 13:00 órai kezdettel, a Berentei Művelődési Ház és Könyvtár nagytermében.

Dalkör siker

Dalkör siker

Siófokon vett részt a Rozmaring Dalkör a 14. Nyugdíjas Ki-Mit-Tud? rendezvényen, ahol arany minősítést értek el. Szintén hasonló sikert aratott Demjén Gyula dalkör vezető és a Demjén Gyula- Germuska Zsuzsa páros. Gratulálunk.

Gyereknap volt

Gyereknap volt

Gyermeknapi rendezvény volt a kastélykertben május utolsó vasárnapján.

Gyereknap

Gyereknap

Gyereknap lesz 2024.05.26-án Berentén a Kastélykertben, melyre minden kedves érdeklődőt várnak a szervezők.

Gül baba - zenés játék két részben

Gül baba - zenés játék két részben

Gül baba zenés játék lesz két részben 2024.05.17-én (szombaton) 17 órától a Berentei Művelődési Házban, melyre minden kedves érdeklődőt várnak a szervezők.

Berente Fesztivál

Berente Fesztivál

Nagyszabású rendezvény volt május 1-jén a Szabadidőparkban Berente önálló településsé válásának 25. évfordulója alkalmából.

Főzőverseny

Főzőverseny

A berentei május 1-i Majálison főzőverseny is lesz 10 órától a Szabadidőparkban.

Majális

Majális

2024. május 1. Berente település önállóvá válásának 25. évfordulója. Ebből az alkalomból az alábbi program lesz a Szabadidőparkban.

Költözik a könyvtár

Költözik a könyvtár

A kastély felújítása miatt a művelődési házba költözik a könyvtár. Várható újranyitás 2024. május 7.

Korábbi intézményi hírek