berente.hu | Irányítószám: 3704 | Körzetszám: 48

A dinamikusan fejlődő település


Tájékoztatás a nyári diákmunkáról

2016.07.12.

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a 2013-2015-ös évekhez hasonlóan a Nemzetgazdasági Minisztérium koordinálása mellett a kormányhivatalok foglalkoztatási főosztályai és a járási hivatalok foglalkoztatási osztályai megvalósításával és Berente Község Önkormányzata támogatásával Nyári Diákmunka elnevezéssel munkaerő-piaci programot indítunk.

Tájékoztatás a nyári diákmunkáról

A diákmunkára való jelentkezésének szándékát először jelezze a Berentei Közös Önkormányzati Hivatal munkaügyi főelőadójánál!

Ezzel egyidejűleg a támogatás és a munkavállalás előfeltétele továbbá, hogy a nappali tagozatos diák közvetítést kérőként a lakó-vagy tartózkodási helye szerint illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályán nyilvántartásba vetesse magát.

Ehhez személyes okmányaival, valamint érvényes diákigazolványával, vagy annak iskolai tanulmányok befejezése miatti visszavonásakor kiadott iskolalátogatási igazolásával kell - szintén a munkaviszony kezdete előtt - a járási hivatal foglalkoztatási osztályára befáradnia annak érdekében, hogy a programba vonásának előfeltételét jelentő regisztrációja megtörténhessen.

A nyári diákmunka következő szakasza 2X2 hetes turnusokban, 2016. augusztus 01-től augusztus 26-ig tart napi 4 órás időtartamban.

Jelentkezési határidő: 2016. július 27. (szerda)

Orvosi alkalmassági vizsgálat időpontja: 2016. július 28. (csütörtök)forrás: Berentei Közös Önkormányzati Hivatal