berente.hu | Irányítószám: 3704 | Körzetszám: 48

A dinamikusan fejlődő település


Őszi lomtalanítás

2016.10.11.

A ZV Zöld Völgy Közszolgáltató Nonprofit Kft. értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy szolgáltatási területén lim-lomtalanítást végez. A lomtalanítás díjmentes. A lomtalanítás alkalmával minden, a szeméttárolók környékére kihelyezett nagyobb terjedelmű hulladék (pl.: bútor, edények, egyéb feleslegessé vált eszközök, tárgyak) elszállításra kerül.

Őszi lomtalanítás

A nagyméretű lomokat (pl.: ágy, szekrény, ülőgarnitúra) szétszedett állapotban kell kihelyezni úgy, hogy az kézi erővel könnyen mozgatható legyen. Kérjük, hogy az ilyen jellegű lomokat az ütemezés szerinti napon legkésőbb reggel 6.00 óráig a közterületre kihelyezni szíveskedjenek!

A lomtalanítás keretében nem szállítja el a szolgáltató: a mezőgazdasági és egyéb szerves hulladékot (pl.: trágya, élelmiszer-hulladék, állati eredetű hulladék), a veszélyes és mérgező anyagokat (akkumulátor, pala, festék, lakk, ragasztó, növényvédőszer és azok tárolóedényei stb.), valamint a föld, építési és bontási hulladékot, illetve a többlet háztartási hulladékot.

A lomtalanítás pontos ideje: 2016. október 25. (kedd)

Bővebb információkért keressék ügyfélszolgálatunkat, vagy ügyfélpontunkat az alábbi elérhetőségek bármelyikén: Kazincbarcikai Ügyfélszolgálat (3700 Kazincbarcika, Munkácsy tér 1., 06/48-799-300, ugyfelszolg@zoldvolgy.hu).

A lehetséges változások miatt kérjük, kövessék weboldalunkat! Köszönjük együttműködésüket!
forrás: