berente.hu | Irányítószám: 3704 | Körzetszám: 48

A dinamikusan fejlődő település


Lakossági tájékoztatás

2017.02.27.

Tisztelt Lakosaink! A lakhatási és lakhatást kiegészítő támogatás iránti kérelem benyújtásához szükséges dokumentumok a következők: A kérelemhez csatolni kell a lakás fenntartásával kapcsolatos, a kérelem benyújtását megelőző hónapban felmerülő, a következőkben felsorolt kiadásokat igazoló számlákat...

Lakossági tájékoztatás

Villanyáram, víz-csatorna használat, gázfogyasztás, kábeltévé és internet szolgáltatás díja, lakásbérleti díj, a tüzelőanyag költségeihez (fatüzelés esetében).

Csatolandó melléklet továbbá: a háztartásban élők jövedelmét igazoló munkáltató jövedelemigazolás, nyugdíjszerű ellátás tekintetében a nyugdíjat igazoló éves törzslap (zöld színű A/4 nagyságú), családi pótlékról, Gyes, Gyed-ről folyósítási szelvény, egyéb jövedelmet igazoló irat.

A csatolandó mellékleteket a kérelem benyújtása során helyben fénymásoljuk.

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a még le nem járt támogatások esetében is javasoljuk a kérelem benyújtását. Ennek oka, hogy a kérelmek feldolgozását megkezdjük.

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt berentei Lakosságot, hogy a Lakhatási támogatás és a Lakhatási támogatást kiegészítő önkormányzati támogatás kifizetése 2017. március 02-án (csütörtökön) 12.00 órától történik a Berentei Közös Önkormányzati Hivatal pénztárából.

Tájékoztatjuk továbbá a Tisztelt berentei Lakosságot, hogy a Képviselő-Testület által megszavazott rendkívüli települési támogatás kifizetése 2017. március 08-án (szerdán) 12.00 órától történik a Berentei Közös Önkormányzati Hivatal pénztárából.


forrás: