berente.hu | Irányítószám: 3704 | Körzetszám: 48

A dinamikusan fejlődő település


Horgászok figyelem!

2017.04.13.

Ezúton tájékoztatjuk a horgászat szerelmeseit, hogy 14 mázsa ponty került betelepítésre a Berentei Horgásztóba. 2017. április 14-15-16-án újra várja a horgászni vágyókat a Horgásztó. Nyitva tartási napok: péntek, szombat, vasárnap 6.00-18.00 óráig.

Horgászok figyelem!

Az Üzemeltető kérelme a Variábilis peroxid iniciátor (VPI) gyártó Üzem, - mint új veszélyes anyagokkal foglalkozó üzem - üzemeltetéséhez elkészített és benyújtott katasztrófavédelmi engedélyezésre vonatkozik.

A Kat. 33. (1) bekezdése szerint a veszélyes anyagokkal foglalkozó üzem telephelye szerint illetékes polgármesternek az üzemeltetővel és a hatósággal együttműködve külön jogszabályban meghatározottak szerint biztosítania kell, hogy a lakosság véleményt nyilváníthasson az új veszélyes anyagokkal foglalkozó üzem építésére vagy a már működő veszélyes anyagokkal foglalkozó üzem tevékenységének jelentős változtatására vonatkozó engedély kiadása előtt.

A fentiekre való tekintettel, ezúton meghívom a Tisztelt Lakosságot a témával kapcsolatos közmeghallgatásra, mely 2017. június 06-án (kedden) 17.00 órától kerül megrendezésre a Berentei Művelődési Ház nagytermében.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Roza László István
Polgármester
forrás: