berente.hu | Irányítószám: 3704 | Körzetszám: 48

A dinamikusan fejlődő település


Tisztelt Felhasználónk!

2017.04.26.

Az FGSZ Zrt. a Sajószentpéter gázátadó állomáson karbantartási munkálatokat végez, ezért 2017. június 30-án 8.00-12.00 óráig a gázszolgáltatás szünetel. Érintett felhasználási hely: Berente, Ady Endre utca 9-11.

Tisztelt Felhasználónk!

A fenti időtartam alatt a gázvételezés szüneteltetésének biztosítása érdekében kérjük, hogy a gázmérő előtti főelzárót szíveskedjenek zárt állapotban tartani. A gázszolgáltatás problémamentes újraindíthatóságának érdekében szakembereinknek meg kell győződni ezen elzárók zárt állapotáról, amit ellenőrizni fognak.

A karbantartási munkák miatt elrendelt gázszünetért szíves megértésüket kérjük, a szolgáltatás zökkenőmentes újraindításához nyújtott segítségüket megköszönjük.

Rendellenesség esetén hibabejelentését a TIGÁZ-DSO Kft. Diszpécserszolgálat 06/80-300-300-as ingyenesen hívható telefonszámán teheti meg.

Amennyiben a fent meghatározott öt munkanapon belül visszajelzés nem érkezik Öntől, úgy az előzetesen megadott időpontot elfogadottnak tekintjük. Tájékoztatjuk, hogy köteles a jelen értesítésben megjelölt vagy közös megegyezéssel meghatározott időpontban a felhasználási helyhez tartozó mérőhelyen a munkavégzést lehetővé tenni.

TIGÁZ-DSO Kft.


forrás: