berente.hu | Irányítószám: 3704 | Körzetszám: 48

A dinamikusan fejlődő település


Nyári diákmunka

2020.06.26.

Berente Község Önkormányzata 1 hónap időtartamra, 2020. július 15. és 2020. augusztus 14. közötti időszakra nyári diákmunkát hirdet a 16-25 év közötti, nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező és azt igazolni tudó diákok foglalkoztatására.

Nyári diákmunka

A program keretében legfeljebb napi 6 órás foglalkoztatás valósul meg, szakképzettséget nem igénylő munkakörben 120.750 Ft/fő/hó összegű munkabérrel.

A „Nyári Diákmunka 2020.” elnevezésű munkaerőpiaci program az Innovációs és Technológiai Minisztérium koordinálása mellett az állami foglalkoztatási szervként eljáró kormányhivatalok és a járási hivatalok közreműködésével indul.

A Nemzeti Foglalkoztatási Alapból támogatásként a bruttó bér és szociális hozzájárulási adó összege az önkormányzatok részére biztosítva van.

Foglalkoztatási Osztályon történő regisztráció határideje: 2020. július 09.

Diákmunkában foglalkoztatottak száma 1 hónap időtartamra: 10 fő.

Jelentkezni Berentén a Polgármesteri Hivatalban 2020.06.29.-én Gombárné Majoros Anikó ügyintézőnél, ezt követően a titkárságon lehet személyesen, illetve információ kérhető a 48/411-435-ös telefonszámon. Felvétel, a jelentkezés sorrendjében.

A nappali tagozatos diákoknak közvetítés kérőként a lakó, - vagy tartózkodási helye szerint illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályán nyilvántartásba kell vetetnie magát. Ehhez személyes okmányaival, valamint érvényes diákigazolványával, vagy annak az iskolai tanulmányok befejezése miatti visszavonáskor kiadott iskolalátogatási igazolásával kell – szintén a munkaviszony kezdete előtt – a járási hivatal foglalkoztatási osztályára befáradnia annak érdekében, hogy a diákmunka programba vonásának előfeltételét jelentő regisztrációja megtörténhessen. A regisztráció megtörténtét igazolni kell Hivatalunkban a Diákmunkához.

Foglalkoztatáshoz szükséges dokumentumok: érvényes személyes okmányok, diákigazolvány, az utolsó munkaviszonyról kiállított igazolás, TB kiskönyv (aki a tavalyi diákmunka után nem vette át, annak természetesen a Polgármesteri Hivatalban van), orvosi munkaköri alkalmassági vizsgálat.


forrás: