berente.hu | Irányítószám: 3704 | Körzetszám: 48

A dinamikusan fejlődő település


Tájékoztatás

2020.06.02.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Szülőket, hogy akik gyermekük után Rendszeres Gyermekvédelmi kedvezményben részesülnek a hivatal által kiküldött nyilatkozatot kitöltve 2020.06.09. napjáig legyenek szívesek leadni ügyfélfogadási időben a Berentei Közös Önkormányzati Hivatalban.

Tájékoztatás

Azon szülők, akik gyermekük után rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülnek, helyzetükre való tekintettel azon belül hátrányos helyzet / halmozottan hátrányos helyzetű támogatásra jogosultak, a hivatal által kiküldött nyilatkozatott kitöltve, még akkor is, ha a szünidei étkeztetésre nem tart igényt 2020. június 09. napjáig legyenek szívesek a Berentei Közös Önkormányzati Hivatalban leadni ügyfélfogadási időben.

A nyilatkozatokat a Település Gondnokság munkatársai juttatják el a jogosult személyek részére.

Abban az esetben ha a megadott határidőn belül a nyilatkozat leadás nem történik meg a szünidei gyermekétkeztetést gyermekei számára 2020. június 16-tól nem tudjuk biztosítani.

Felhívom figyelmüket, hogy ha 2 egymást követő napon a megigényelt ebédet nem viszik el és erről nem tájékoztatják a Berentei Közös Önkormányzati Hivatal ügyintézőjét Dedics Hajnalkát a 06/48 411-435 telefonszámon vagy személyesen abban az esetben az ellátást nem tudjuk a továbbiakban biztosítani.

Amennyiben kérdésük van, keressék fel a Hivatal munkatársait Rózsa Melindát vagy Dedics Hajnalkát.

Az egyszeri meleg étel átvételének helyszínéről és időpontjáról további tájékoztatást fogok kiadni.

Kérem a fentiek szíves tudomásul vételét.

Berentei Közös Önkormányzati Hivatal


forrás: