berente.hu | Irányítószám: 3704 | Körzetszám: 48

A dinamikusan fejlődő település


Lakossági tájékoztatás

2022.08.30.

Tisztelt Fogyasztónk! Ezúton értesítjük Önöket arról, hogy a biztonságosabb villamos energia ellátás érdekében hálózatunkon felújítási, karbantartási munkát végzünk 2022.09 hó 08.-09. és 12-én 08:30-15:30-ig.

Lakossági tájékoztatás

A munkavégzés időtartama alatt, a villamosenergia - szolgáltatást az Önök vételezési helyén szüneteltetni fogjuk.

Érintett terület: Berente (12.tr.) Marx K. úti ák
- Kandó K. út 1sz.
- Marx K. út végig
- Bajcsy - Zs. 15.sz.-tól végig. (31 sz.-ig) és 32 sz.
- Toldi M. út 1 sz.-tól 11 sz.-ig és 2 sz.-tól 10 sz.-ig

Biztonsági okokból ezúton hívjuk fel szíves figyelmüket arra, hogy a munkálatokat a jelzett időpont előtt befejezzük, a hálózatot előzetes értesítés nélkül visszakapcsoljuk.

Megértésüket és türelmüket köszönjük.

Tisztelt Ügyfelünk!

Az ÉMÁSZ Hálózati Kft. mindent elkövet annak érdekében, hogy hozzájáruljon a koronavírus terjedésének megelőzésére tett országos lépésekhez és felkészüljön a járványhelyzet kezelésére. A társaság célja, hogy ügyfelei, munkatársai, partnerei és hozzátartozóik egészségét megóvja, ugyanakkor szolgáltatásainak biztonságát garantálja a kihirdetett veszélyhelyzet idején is.

A veszélyhelyzetre tekintettel szakembereink egyesével vizsgálták felül a korábban tervezett és meghirdetett, az ügyfelek számára áramszünettel járó hálózati beavatkozásokat, hogy csak az ellátásbiztonság érdekében feltétlenül szükséges esetekben kelljen a rendkívüli helyzetben ilyen munkát végezni, egyúttal minden egyéb hálózati munkát elhalasztottunk.

Arra törekszünk, hogy minél kevesebb, csak a valóban feltétlenül szükséges beavatkozást végezzük el, hiszen a jelenlegi helyzetben sokan vannak most otthon. Éppen emiatt azonban az áramellátás biztonságának folyamatos garantálása is kiemelten fontos számunkra.

A jelenlegi helyzetben csak olyan hálózati munkákat végzünk el, amelyek feltétlenül szükségesek ellátás-biztonsági szempontból és ahol kockázatot jelentene a halasztás. Ezek esetében is figyel a vállalat arra, hogy a tervezett üzemszünet kiket érint (pl. hatással lenne-e gyógyszertár vagy élelmiszerbolt működésére), mennyi az ellátás nélkül elfogadható időtartam a nem halasztható esetekben, és ezekre tekintettel igyekszünk a lehető leggyorsabban elvégezni a javítást, hogy minél előbb vissza lehessen kapcsolni az áramot.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük, és jó egészséget kívánunk!

ÉMÁSZ Hálózati Kft.
forrás: