berente.hu | Irányítószám: 3704 | Körzetszám: 48

A dinamikusan fejlődő település


Tisztelt berentei lakosok!

2018.07.13.

A Fő téri és belterületi utak rekonstrukciós munkálatai, amint tapasztalhatják, gyakran kellemetlen szituációkat teremtve, megnehezítik az ezen a területen való közlekedést, gyalogosnak és gépjárművel közlekedőknek egyaránt! A helyzet bekövetkeztét, be kell ismerni, nem jeleztük időben önök felé!

Tisztelt berentei lakosok!

Ezért megkövetek mindenkit! Kérem önöket a kialakult kellemetlenségek, még reményeim szerint, rövid ideig való elviselésére! Kérném tisztelettel továbbá, a balesetek elkerülése érdekében, ahol lehetséges, a gyalogosok a járdát vegyék igénybe!

A kivitelező vállalatot a mai nap folyamán figyelmeztetem a lehető legszervezettebb munkavégzés fontosságára, kötelezem továbbá a forgalomirányítók azonnali munkába állítására!

Tisztelettel kérem önöket, figyeljünk egymásra, és tegyünk meg mindent közösen, az idősek és a gyerekek közlekedésének megsegítéséért!

Ha ötletük van, a kialakult helyzet normalizálására, vagy bármi mással kapcsolatban, minden formában megtalálható vagyok. Akár személyesen a hivatalban, akár telefonon (70/372-39-73) esetleg e-mailben a nyestejozsi2@gmail.com címen!

Megköszönve a türelmüket, és bízva a balesetmentes közlekedésben, további nagyon szép napot kívánok valamennyiüknek!

Nyeste József - alpolgármester


forrás: