berente.hu | Irányítószám: 3704 | Körzetszám: 48

A dinamikusan fejlődő település


Tájékoztatás

2021.03.08.

A BMH Nonprofit Kft., mint Borsod - Abaúj - Zemplén megye hulladékgazdálkodási közszolgáltatója a 2021. március 4-én kihirdetett kormánydöntésekre tekintettel az alábbiakról tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot.

Tájékoztatás

A BMH Nonprofit Kft. a szolgáltatási területén az ügyfeleik, munkavállalóik, illetve hozzátartozóik egészségének és biztonságának megóvása érdekében a koronavírus további terjedése, valamint a kapcsolódó kormánydöntések miatt ismételten korlátozások váltak szükségessé.

A szolgáltatási területen 2021. mácius 8-22. között a házhoz menő lomtalanítási szolgáltatás szünetel. Az errre az időszakra visszaigazolt lomtalanításokat későbbi időpontra helyezzük át, melyről az érintett ingatlanhasználókat kiértesítjük.

A szolgáltatási területen található hulladékudvarok 2021. mácius 8-22. között zárva tartanak, a lakossági hulladék átvétele a hulladékudvarokban átmenetileg szünetel.

A hulladékgyűjtő edényzet leadására, átvételére és cseréjére az ügyfélszolgálatokon és a telephelyeken visszavonásig nincs lehetőség.

A személyes ügyfélszolgálati irodák a fenti időszakban zárva tartanak, ügyintézésre telefonon, elektronikusan (e-mailben) és postai úton van lehetőség.

Együttműködésüket köszönjük!

BMH Nonprofit Kft.


forrás: