berente.hu | Irányítószám: 3704 | Körzetszám: 48

A dinamikusan fejlődő település


Nyári Diákmunka

2022.06.22.

Berente Község Önkormányzata 1 hónap időtartamra, 2022. július 15. – 2022. augusztus 11. közötti időszakra nyári diákmunkát hirdet a 16-25 év közötti, nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező és azt igazolni tudó diákok foglalkoztatására.

Nyári Diákmunka

A program keretében legfeljebb napi 4 órás foglalkoztatás valósul meg, szakképzettséget nem igénylő munkakörben bruttó 100.000 Ft/fő/hó összegű munkabérrel.

A „Nyári Diákmunka 2022.” elnevezésű munkaerőpiaci program az Innovációs és Technológiai Minisztérium koordinálása mellett az állami foglalkoztatási szervként eljáró kormányhivatalok és a járási hivatalok közreműködésével indul.

Foglalkoztatási Osztályon történő regisztráció: 2021.06.23.-tól
A nappali tagozatos diákoknak szolgáltatást kérőként a lakó, - vagy tartózkodási helye szerint illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályán nyilvántartásba kell vetetnie magát. Ehhez személyes okmányaival, valamint érvényes diákigazolványával, vagy annak az iskolai tanulmányok befejezése miatti visszavonáskor kiadott iskolalátogatási igazolásával kell – szintén a munkaviszony kezdete előtt – a járási hivatal foglalkoztatási osztályára befáradnia annak érdekében, hogy a diákmunka programba vonásának előfeltételét jelentő regisztrációja megtörténhessen.

Diákmunkára jelentkezni a regisztrációt követően a Foglalkoztatási osztály által kiadott, nyilvántartásba vételi nyilatkozattal lehet Berentén a Polgármesteri Hivatal titkárságán. Felvétel, a jelentkezés sorrendjében.

Foglalkoztatáshoz szükséges dokumentumok: érvényes személyes okmányok, diákigazolvány, az utolsó munkaviszonyról kiállított igazolás, adatlap, TB kiskönyv, orvosi munkaköri alkalmassági vizsgálat.


forrás: