berente.hu | Irányítószám: 3704 | Körzetszám: 48

A dinamikusan fejlődő település


Tájékoztatás toborzásról

2018.10.12.

Tájékoztatjuk a Tisztelt berentei Lakosságot, hogy a büntetés-végrehajtási szervezet országos toborzó programot indít. A büntetés-végrehajtási szervezet a társadalom védelmében és a közbiztonság erősítése érdekében különíti el a bűnelkövető embereket.

Tájékoztatás toborzásról

A szervezet alapfeladatként biztosítja a büntetésüket töltők jogszerű, szakszerű és biztonságos fogva tartását, de közel kilencezres állományunk nap, mint nap azért is dolgozik, hogy az elítéltek törvénytisztelő állampolgárokként történő visszavezetése a társadalomba minél hatékonyabb legyen.

Börtöneink szerte az országban szoros együttműködésre törekszenek a környezetükben lévő településekkel, a fogvatartottak munkáltatásával számos esetben segítik a városok és az önkormányzatok munkáját, a közintézmények és közterületek felújításával, tisztán tartásával, jóvátételi programjaikkal.

Reméljük, hogy tájékoztató anyagaink is hozzájárulnak majd ahhoz, hogy az érdeklődők átfogó képet kapjanak szervezetünk munkájáról és a jelentkezés feltételeiről.

Felmerülő kérdéseikkel, kéréseikkel kapcsolatban kérjük, forduljanak hozzánk bizalommal!

BAZ Megyei Büntetés-Végrehajtási Intézet
3501 Miskolc, Pf.: 512., telefon: 46/502-640, e-mail: miskolc.uk@bv.gov.hu

Szeidl Tamás - bv. ezredes, mb. parancsnok


forrás: