berente.hu | Irányítószám: 3704 | Körzetszám: 48

A dinamikusan fejlődő település


Tisztelt Lakosaink!

2018.08.09.

Tájékoztatjuk Önöket, ha az időjárás engedi (hőségben lassan szárad az aszfalt), 2018. augusztus 09-én teljes szélességében és hosszában megnyitásra kerül a Bajcsy-Zsilinszky utca. Ezzel együtt a Marx Károly, Kandó Kálmán, Petőfi Sándor, Posta utca, valamint a Bem József út lezárása megszűnik.

Tisztelt Lakosaink!

2018. augusztus 09-én félpályán (Polgármesteri Hivatal felőli oldalon) elkezdődik az Esze Tamás utca aszfaltozása, lezárásra kerül a Bajcsy-Zsilinszky és az Esze Tamás utca csatlakozási pontja, mert az aszfaltozás a Fő téren folytatódik. Ezért a boltok gépjárművel nem lesznek megközelíthetőek.

2018. augusztus 09-10-én forgalmi rend változás lesz, az Esze Tamás út mindkét szélességében lezárásra kerül.

Lezárásra kerül továbbá a Dankó utca, közlekedni az Esze Tamás úton a Csaba közig félpályán lehetséges. 2018. augusztus 10-én az aszfaltozás második üteménél az Esze Tamás út félpályás közlekedéssel járhatóvá válik. A lezárás ezen a napon a Csaba közt fogja érinteni.

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Berentei Közös Önkormányzati Hivatal aszfaltozási munkálatok miatt 2018. augusztus 09-én (csütörtökön) és 2018. augusztus 10-én (pénteken) zárva tart.

Szíves megértésüket köszönjük!


forrás: