berente.hu | Irányítószám: 3704 | Körzetszám: 48

A dinamikusan fejlődő település


Lakossági tájékoztatás

2018.08.01.

Tisztelt Lakosság! Berentén az Esze Tamás úton munkálatokat végző vállalkozás ezúton tájékoztatja Önöket, hogy 2018. augusztus 06-án kerül sor az útszakasz teljes aszfaltozására. Addig az időpontig a jelenleg fennálló közlekedési rend érvényes településünkön.

Lakossági tájékoztatás

Berentére érkezve az Esze Tamás úton a Településüzemeltetési Csoport épületéhez érve jobbra kanyarodva a Csaba köz – Gagarin út irányába kell kerülni. A település központjából a művelődési háznál már nem kell lekanyarodni az iskola felé, hanem be lehet hajtani az utcába a bolt irányába, majd onnan tovább haladva az Esze Tamás úton kifelé a településről.

A Fő tér felújítása során a kivitelezés megköveteli, hogy a munkavállalók a szegélykő megépítése során az úton tartózkodjanak. Biztonságuk érdekében ezért rövidebb ideig, alkalmanként 10-15 percre visszakerülhet az iskola irányába terelő KRESZ tábla.

Az autóbuszoknak viszont kifelé továbbra is - az aszfaltozás tervezett 2018. augusztus 07.-i befejezéséig - az iskola felé kell haladniuk.

Megértésüket köszönjük!


forrás: