berente.hu | Irányítószám: 3704 | Körzetszám: 48

A dinamikusan fejlődő település


Tájékoztatás a Bursa Hungarica Ösztöndíj pályázói részére

2019.10.16.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Pályázókat, hogy a Bursa Hungarica pályázatot nem az Eper-rendszerben, hanem az Eper-Bursa pályázatkezelési rendszerben lehet rögzíteni. Kizárólagos belépési oldal: https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx.

Tájékoztatás a Bursa Hungarica Ösztöndíj pályázói részére

A pályázók nem regisztrálhatnak újra, elfelejtett belépési azonosítók esetén az Elfelejtett jelszó akciógombbal küldhetnek ki új jelszót e-mail címükre, megváltozott e-mail cím esetén a Pályázatkezelő ügyfélszolgálatát kell megkeresni.

A pályázók részére összeállított felhasználói kézikönyv és oktató videók az alábbi linken érhetők el: http://www.emet.gov.hu/hatter 1/bursa hungarica2/.

A csatlakozott önkormányzatok listája elérhető a Pályázatkezelő honlapján, a Bursa Hungarica menüpontban: www.emet.gov.hu, tartózkodási hely szerinti önkormányzathoz benyújtott pályázat automatikusan kizárásban részesül.

Ha a pályázó nem elfogadott státuszú pályázói adatmódosító nyilatkozattal rendelkezik, akkor addig nem nyújthat be új pályázatot, ameddig a postai úton beküldött dokumentumot a Pályázatkezelő fel nem dolgozza.

A kinyomtatott pályázatokat a mellékletekkel együtt kizárólag az önkormányzathoz kell megküldeni, a Pályázatkezelőhöz nem.

Kérjük, hogy a felmerülő kérdéseikkel kapcsolatban keressék meg ügyfélszolgálati elérhetőségeinken elérhető munkatársainkat:

http://www.emet.gov.hu/hatter 1/bursa hungarica1/, valamint vegyék igénybe a települési önkormányzatok részére összeállított felhasználói kézikönyvet is:

http://www.emet.gov.hu/hatter 1/bursa hungarica2/


forrás: