berente.hu | Irányítószám: 3704 | Körzetszám: 48

A dinamikusan fejlődő település


Lakossági tájékoztatás

2018.08.03.

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt berentei Lakosságot, hogy 2018. augusztus 06. napjától (hétfőtől) augusztus 09. napjáig (csütörtökig) a Bajcsy-Zsilinszky utca teljes újra aszfaltozására kerül sor. Ezen időszak alatt a Bajcsy-Zsilinszky utcai lakótelepről való ki-és behajtás nem lesz lehetséges.

Lakossági tájékoztatás

Kérjük a Tisztelt gépjármű tulajdonosokat, hogy ezen napokra gondoskodjanak járműveik tárolásáról, parkolásáról, mert a Bajcsy-Zsilinszky utcán, az „Erőmű lakótelepen”, illetve annak parkolójában és az itt található garázsokban nem fognak tudni behajtani, megállni és kihajtani.

A Bajcsy-Zsilinszky utcára becsatlakozó mellékutcák 2018. augusztus 06. napján lezárásra kerülnek. A Marx Károly utca, Kandó Kálmán út, Petőfi Sándor utca ezáltal átmenetileg „zsákutcává” válnak. A lezárás mindhárom utcánál a Bajcsy-Zsilinszky utcára való becsatlakozásnál lesz. 2018. augusztus 07-én (kedden) a Bem József út becsatlakozási szakasza a Bajcsy-Zsilinszky útra - lezárásra kerül. Augusztus 06-án a Bajcsy-Zsilinszky út egyik félsávja, augusztus 07-én a másik félsávja kerül aszfaltozásra.

Közlekedni kizárólag a Posta úton lehet.

A helyközi autóbusz megállóhely ezen időszakban a Posta út - Bajcsy-Zsilinszky utca kereszteződésében lesz ideiglenesen kialakítva a gyermekrajzokkal megfestett betonkerítés mellett. A fel-és leszállás az utasoknak ebben a megállóban lehetséges. A buszfordulónál és a Művelődési Ház előtti két megállóban az utasfelvétel ezen időszakban nem lehetséges.

Parkolni ezen időszakban a személygépjárművekkel a Posta út és a Toldi Miklós utca közötti szakaszon lehet.

A polgárőrség fokozott figyelmet fordít a parkoló gépjárművek biztonságára.

A gyalogosforgalmat a lezárások annyiban érintik, hogy a Bajcsy-Zsilinszky utcán kizárólag a Művelődési Ház előtti „régi zebrán” lehet átkelni.

A forró aszfaltra lépni tilos és balesetveszélyes!

Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Türelmüket és megértésüket köszönve:

Berente Község Önkormányzata


forrás: