berente.hu | Irányítószám: 3704 | Körzetszám: 48

A dinamikusan fejlődő település


Nyári diákmunka

2021.06.01.

Berente Község Önkormányzata 1 hónap időtartamra, 2021. július 01. és 2021. július 31. közötti időszakra nyári diákmunkát hirdet a 16-25 év közötti, nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező és azt igazolni tudó diákok foglalkoztatására.

Nyári diákmunka

A program keretében legfeljebb napi 6 órás foglalkoztatás valósul meg, szakképzettséget nem igénylő munkakörben bruttó 125.550 Ft/fő/hó összegű munkabérrel.

A „Nyári Diákmunka 2021.” elnevezésű munkaerőpiaci program az Innovációs és Technológiai Minisztérium koordinálása mellett az állami foglalkoztatási szervként eljáró kormányhivatalok és a járási hivatalok közreműködésével indul.

A Nemzeti Foglalkoztatási Alapból támogatásként a bruttó bér és szociális hozzájárulási adó összege az önkormányzatok részére biztosítva van.

Foglalkoztatási Osztályon történő regisztráció: 2021. június 15. – 2021. június 24. között.

Diákmunkában foglalkoztatottak száma 1 hónap időtartamra: 13 fő.
A nappali tagozatos diákoknak szolgáltatást kérőként a lakó, - vagy tartózkodási helye szerint illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályán nyilvántartásba kell vetetnie magát. Ehhez személyes okmányaival, valamint érvényes diákigazolványával, vagy annak az iskolai tanulmányok befejezése miatti visszavonáskor kiadott iskolalátogatási igazolásával kell – szintén a munkaviszony kezdete előtt – a járási hivatal foglalkoztatási osztályára befáradnia annak érdekében, hogy a diákmunka programba vonásának előfeltételét jelentő regisztrációja megtörténhessen.

Diákmunkára jelentkezni a regisztrációt követően a Foglalkoztatási osztály által kiadott, nyilvántartásba vételi nyilatkozattal lehet Berentén a Polgármesteri Hivatalban 2021. június 15-től Gombárné Majoros Anikó ügyintézőnél. Felvétel, a jelentkezés sorrendjében.

Foglalkoztatáshoz szükséges dokumentumok: érvényes személyes okmányok, diákigazolvány, az utolsó munkaviszonyról kiállított igazolás, adatlap, TB kiskönyv (aki a tavalyi diákmunka után nem vette át, annak természetesen a Polgármesteri Hivatalban van), orvosi munkaköri alkalmassági vizsgálat.


forrás: