berente.hu | Irányítószám: 3704 | Körzetszám: 48

A dinamikusan fejlődő település


Nyári diákmunka

2019.06.12.

Berente Község Önkormányzata egy hónap időtartamra, 2019. július 15. és 2019. augusztus 11. közötti időszakra nyári diákmunkát hirdet a 16-25 év közötti, nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező és azt igazolni tudó diákok foglalkoztatására.

Nyári diákmunka

A program keretében legfeljebb napi 6 órás foglalkoztatás valósul meg, szakképzettséget nem igénylő munkakörben 111.750 Ft/fő/hó összegű munkabérrel.

A „Nyári Diákmunka 2019.” elnevezésű munkaerőpiaci program a Pénzügyminisztérium koordinálása mellett az állami foglalkoztatási szervként eljáró kormányhivatalok és a járási hivatalok közreműködésével indul.

A Nemzeti Foglalkoztatási Alapból támogatásként a bruttó bér és szociális hozzájárulási adó összege az önkormányzatok részére biztosítva van.

Jelentkezési határidő: 2019. június 25. (kedd)

Jelentkezni Berentén a Polgármesteri Hivatalban Gombárné Majoros Anikó ügyintézőnél lehet személyesen, illetve információ kérhető a 48/411-435-ös telefonszámon.

Jelentkezés jóváhagyását követően a nappali tagozatos diákoknak közvetítés kérőként a lakó, - vagy tartózkodási helye szerint illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályán nyilvántartásba kell vetetnie magát. Ehhez személyes okmányaival, valamint érvényes diákigazolványával, vagy annak az iskolai tanulmányok befejezése miatti visszavonáskor kiadott iskolalátogatási igazolásával kell – szintén a munkaviszony kezdete előtt – a járási hivatal foglalkoztatási osztályára befáradnia annak érdekében, hogy a diákmunka programba vonásának előfeltételét jelentő regisztrációja megtörténhessen.forrás: