berente.hu | Irányítószám: 3704 | Körzetszám: 48

A dinamikusan fejlődő település


Közlemény

2020.10.19.

Kedves berentei lakosok! Tisztelettel tájékoztatom Önöket, hogy telepelésünkön is megjelent a koronavírus. Egy berentei lakos tekintetében hivatalosan kimutatták a COVID fertőzöttséget, egy család karanténba került.

Közlemény

A vírus további terjedésének megakadályozása érdekében felhívom mindenkinek a figyelmét a fertőtlenítés és a maszk viselés fontosságára.

Kérem, hogy a közintézmények, közterületek, közforgalom számára megnyitott helyiségek látogatását csak a legszükségesebb esetekben szíveskedjenek eszközölni.

Vonatkozik ez a boltok, vendéglátóipari egységek látogatására is.

A hivatal tekintetében fontolóra veszem a hétfői ügyfélfogadási nap megszüntetését, kérem, hogy a hivatalt lehetőség szerint csak a szerdai és csütörtöki napokon szíveskedjenek látogatni. A járási hivatal részéről járó ügysegéd természetesen keddi napokon is felkereshető (10:00-12:00 óra között).

A közelgő mindenszentek kapcsán, kérem, hogy a temetők látogatása során a lehető legnagyobb körültekintéssel járjanak el, lehetőség szerint még a rokonok is tartsák meg egymás között a megfelelő távolságot.

Kérem, hogy a védett korban lévő idősek fokozottan figyeljenek egészségükre, csak a legszükségesebb esetekben hagyják el otthonukat.

Tisztelettel kérem a fentiek szíves betartását.

Jó egészséget kívánok mindenkinek!


Együttműködésüket megköszönve:
dr. Szabó Zoltán jegyző


forrás: