berente.hu | Irányítószám: 3704 | Körzetszám: 48

A dinamikusan fejlődő település


Lakossági tájékoztatás

2021.05.31.

A BorsodChem Zrt. IV. sz. telepén a Berente 578 hrsz.-ú ingatlanon tervezett hidrogén és szénmonoxid gyártó üzem (HYCO IV.) létesítésére vonatkozó összevont környezeti hatásvizsgálati és egységes környezethasználati engedélyezési eljárás során a környezetvédelmi hatóság a Rend. 9 § (9) bekezdésében

Lakossági tájékoztatás

foglaltakra figyelemmel 2021. május 31-én közmeghallgatást tartott.

Mivel a Kormány Magyarország egész területére vészhelyzetet hirdetett ki a vészhelyzet kihirdetéséről szóló 27/2021. (I.29.) Korm. rendelettel, ezért a környezetvédelmi hatóság az érintettek személyes megjelenése nélkül került megtartásra.

A környezetvédelmi hatóság a http://emiktf.hu/Ugyfelinf/engedelyek/lista.html internetes oldalán BO/32/5304/2021. számon közmeghallgatás megnevezése alatt 2021. május 31. napján a kérelmező vagy annak képviselője által a tervezett tárgyi tevékenységre vonatkozóan elkészítette, a megvalósítást és annak környezeti hatásait bemutató kép- és hangfelvételeket, illetve a környezetvédelmi hatóság által összeállított eljárást ismertető dokumentumot, valamint kép- és hangfelvételt feltöltötte, melyhez az érintett nyilvánosság megteheti észrevételeit és kérdéseit a hatóság és a település jegyzője felé.
A hatóság által feltöltött dokumentumok, kép- és hangfelvételek az alábbi linkeken érhetőek el:

Kattintson ide a B.-A.-Z Megyei Kormányhivatal közleményének megtekintéséhez!


Kattintson ide az Összevont környezeti hatásvizsgálati és egységes környezethasználati engedélyezési eljárás dokumentációjának letöltéséhez!

Kattintson ide az eljárás ismertetéséhez!

Kattintson ide a közérthető összefoglaló letöltéséhez!

Kattintson ide a prezentáció letöltéséhez!


forrás: