berente.hu | Irányítószám: 3704 | Körzetszám: 48

A dinamikusan fejlődő település


Tisztelt Berenteiek !

2020.03.14.

Tájékoztatom Önöket, a településünket illetően a koronavírus fertőzés okozta rendelkezésekről. Minden intézményünk rendelkezik a népegészségügyi előírásoknak megfelelő megelőzéséhez szükséges eszközökkel!

Tisztelt Berenteiek !

A higiéniai és fertőtlenítéssel kapcsolatos előírások betartása, valamennyi intézményünkben hatékonyan működik!

Miniszterelnökünk péntek esti tájékoztatóját követően, ismertté vált, hogy az általános iskolák hétfőtől (2020.03.16.), határozatlan ideig szüneteltetik a tanítást. Pontosabban, a digitális oktatási rend lép életbe. Ezzel kapcsolatosan minden diák, illetve szülő megkapja a megfelelő tájékoztatást, online, az osztályfőnököktől!

Hétfőn, az eddigi igényléseknek megfelelően, minden diák megkapja az ebédjét, azt az iskola tálalójában veheti át, elszállításra ! Ott nem fogyasztható el!
Hétfőn délelőtt, a Kazincbarcikai Tankerület tájékoztatást nyújt az iskola igazgatói számára, így a továbbiakról minden kedves szülő és diák ezután értesül!

Az óvoda ügyeletet tart. Úgy a berentei, mint az alacskai ! Ez azt jelenti, hogy azon szülők, akik nem tudnak gondoskodni gyerekeik felügyeletéről, továbbra is óvodai gondozásba adhatják őket! 2020.03.16-tól (hétfő) a szülők nem léphetnek be az óvoda intézményébe!

A Szent Borbála Idősek Otthona látogatási tilalma, továbbra is életben van. Azok, akik igénybe veszik a szociális étkezést, otthonaikban kapják meg azt. Az Idősek Otthonában való átvétel nem lehetséges !

A Művelődési Ház minden programja elmarad, a könyvtári látogatást is beleértve !

Tisztelt Berenteiek!

Mindenki számára ismert, hogy ez nem berentei sajátosság! Megértésüket kérem tehát!
Valamint azt, hogy mindenki figyelmesen kövesse a híreket.
Az ott elhangzott kéréseket, figyelmeztetéseket, lehetőség szerint mindenki szigorúan tartsa be!
Vigyázzunk egymásra!
Az istenke segítsen valamennyiőnket!

Nyeste József polgármester


forrás: