berente.hu | Irányítószám: 3704 | Körzetszám: 48

A dinamikusan fejlődő település


Lakossági tájékoztatás

2022.01.04.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a korábbi évekhez hasonlóan a BMH Nonprofit Kft. a kidobott fenyőfák begyűjtését január hónapban végzi. Családi házas övezetben a fenyőfák begyűjtése a vegyes hulladék gyűjtési napjain folyamatosan történik.

Lakossági tájékoztatás

Társasházi övezetekben a kidobott örökzöldeket a vegyes gyűjtéstől eltérő napon szállítjuk el: Miskolc és Mezőkövesd társasházi övezeteiben szombati napokon, 2022. január 8-án, január 15-én, január 22-én és január 29-én; Ózd, Kazincbarcika, Putnok, Sajószentpéter és Edelény esetén január végéig pénteki napokon történik a fenyők elszállítása.

A hatékonyabb és gyorsabb munkavégzés érdekében kérjük a lakásszövetkezetek és társasházak képviselőit, hogy a lakótársakkal egy helyre gyűjtsék a fenyőfákat.

A dísz és talp nélküli fenyőfákat oly módon kérjük a hulladékgyűjtő edények mellé kihelyezni, hogy azok a közlekedést ne akadályozzák.

Az összegyűjtött fenyőfákat a megyében található hulladékkezelő központokba szállítjuk, ahol az összegyűjtött fenyők aprítást követően komposzt struktúraanyagként kerülnek hasznosításra.

Együttműködésüket köszönjük!

BMH Nonprofit Kft.


forrás: