berente.hu | Irányítószám: 3704 | Körzetszám: 48

A dinamikusan fejlődő település


Tájékoztató a 2015. évi II. negyedévi háztartások támogatása és egyes közüzemi támogatások kifizetéséről

2015.03.17.

Ezúton is tájékoztatjuk a berentei lakosokat, hogy a 2015. évi húsvéti ünnepek miatt a 2015. évi II. negyedévi háztartások támogatása és egyes közüzemi támogatások kifizetése - Pogány Sándor alpolgármester úr kérésére - még április első hetében megtörténik.

Tájékoztató a 2015. évi II. negyedévi háztartások támogatása és egyes közüzemi  támogatások kifizetéséről

A 2015. I. negyedévi internet támogatást, a közüzemi támogatásokat készpénzben igénylő és a 2015. évi II. negyedévi háztartások támogatását igénylő - közüzemi hátralékkal nem rendelkező - családfenntartók részére a támogatás kifizetése az önkormányzati hivatalban, a szokott módon 2015. április 01.-jén, 02-án és 03-án, majd következő héten ügyfélfogadási időben történik.
Kérjük a közüzemi hátralékmentességet igazoló legutóbbi számlákat illetve a meghatalmazással eljárók a szabályszerűen kitöltött - a meghatalmazóval és két tanúval aláírt - meghatalmazást hozzák magukkal.

A támogatások kifizetése a hatályos 25/2014.(XII.13.) ÖR-ben előírtak szerint, az önkormányzat felé fennálló hátralékok levonásával történik majd.

Amennyiben az önkormányzati tartozást az ellátásra jogosult vitatja, úgy azt a jegyzőnél vagy a hivatal pénzügyi csoportjánál jelezzék.

A jogos észrevételek miatti pót kifizetéseket csak 2015. április 7.-e után tudjuk teljesíteni, a MÁK felé teljesítendő adatszolgáltatások miatt.

Megértésüket előre is köszönjük.

Fortuna János jegyző és a hivatal dolgozóiforrás: BKÖH