berente.hu | Irányítószám: 3704 | Körzetszám: 48

A dinamikusan fejlődő település


Forgalmi rend változás

2018.10.18.

2018. október 21-től megváltozik a forgalmi rend Sajószentpéter belterületén a 26-os és 27-es főutak keresztezésében épülő körforgalomnál. A 26-os főúton, azaz Miskolc és Kazincbarcika irányába kétirányú lesz a forgalom, megszűnik a félpályás korlátozás.

Forgalmi rend változás

Edelény irányába, azaz a 27-es főút felé továbbra is marad a lezárás, erre a jelenleg is érvényben lévő terelőutakon keresztül lehet eljutni 2018. október 21. (vasárnap) 16.00 órától.

A 20 tonnánál kisebb össztömegű járművek és tömegközlekedési eszközök Edelény és Tornanádaska irányába önkormányzati utakon közlekedhetnek, a 20 tonnánál nehezebb járművek Ózd irányából Múcsony és Miskolc felől Sajóecseg felé kerülhetnek.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be!

Tekintettel arra, hogy a felújítási munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a cég Útinform szolgálatánál a 06/1-336-24-00-ás telefonszámon, illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Forrás: utinform.hu


forrás: