berente.hu | Irányítószám: 3704 | Körzetszám: 48

A dinamikusan fejlődő település


Lakossági tájékoztatás

2021.03.22.

A BMH Nonprofit Kft., mint Borsod - Abaúj - Zemplén megye hulladékgazdálkodási közszolgáltatója a 2021. március 4-én kihirdetett kormánydöntésekre, valamint a március 19-i korlátozó intézkedések meghosszabbításáról szóló bejelentésre tekintettel az alábbiakról tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot.

Lakossági tájékoztatás

A BMH Nonprofit Kft. szolgáltatási területén az ügyfelek, munkavállalók, illetve hozzátartozóik egészségének és biztonságának megóvása érdekében a koronavírus további terjedése, valamint a kapcsolódó kománydöntések miatt a korlázotó intézkedések fenntartása továbbra is szükséges.

A szolgáltatási területen 2021. mácius 28-ig a házhoz menő lomtalanítási szolgáltatás szünetel. Az erre az időszakra visszaigazolt lomtalanításokat az ingatlanhasználókkal egyeztetve későbbi időpontra helyezzük át.

A szolgáltatási területen található hulladékudvarok 2021. március 28-ig zárva tartanak, a lakossági hulladék átvétele a hulladékudvarokban átmenetileg szünetel.

Hulladékgyűjtő edényzet leadására, átvételére és cseréjére a BMH Nonprofit Kft. ügyfélszolgáltatain visszavonásig nincs lehetőség.

A személyes ügyfélszolgálati irodák 2021. március 28-ig zárva tartanak, ügyintézésre telefonon, elektronikusan (e-mailben) és postai úton van lehetőség.

A BMH Nonprofit Kft. az ügyfélszolgálatok működéséről, valamint a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási feladatok ellátásával kapcsolatban folyamatos tájékoztatást nyújt.

Együttműködésüket köszönjük!

BMH Nonprofit Kft.


forrás: