berente.hu | Irányítószám: 3704 | Körzetszám: 48

A dinamikusan fejlődő település


Lakossági tájékoztatás

2020.07.06.

Tisztelt Lakosság!Felhívom a figyelmüket, hogy igénybejelentés alapján, előre egyeztetett időpontban (napon) a BMH Nonprofit Kft. alvállalkozójaként a ZV Zöld Völgy Nonprofit Kft. lomtalanítást végez.

Lakossági tájékoztatás

A lakosok az igényüket a BMH Nonprofit Kft. honlapján megtalálható igénybejelentő kitöltésével tudják jelezni. Azonban arra is van lehetőség, hogy településenként megszervezve az önkormányzatok juttassák el a lomtalanításra vonatkozó igényeket.

Kérjük, amennyiben szeretnék összegyűjteni a lakossági kéréseket, az igénybejelentőn szereplő információkat tartalmazó táblázatot, valamint a kapcsolattartó (szervező) elérhetőségét juttassák el az ugyfelszolgalat@bmhnonprofit.hu e-mail címre.

A lomtalanítás díjmentes, évente kettő alkalommal vehető igénybe.

A lomtalanítás alkalmával minden kihelyezett, nagyobb terjedelmű hulladék (pl.: bútor, edények, egyéb feleslegessé vált eszközök, tárgyak) elszállításra kerül. A nagyméretű lomokat (pl.: ágy, szekrény, ülőgarnitúra) szétszedett állapotban szükséges kihelyezni úgy, hogy az kézi erővel könnyen mozgatható legyen.

A lomtalanítás keretében nem szállítja el a szolgáltató a mezőgazdasági és egyéb szerves hulladékot (pl.: trágya, élelmiszer-hulladék, állati eredetű hulladék), a veszélyes és mérgező anyagokat (akkumulátor, pala, festék, lakk, ragasztó, növényvédőszer és azok tárolóedényei stb.), valamint a föld, építési és bontási hulladékot, illetve a többlet háztartási hulladékot.

Bővebb információ a

- www.bmhnonprofit.hu oldalon vagy a
- 06 21 3500 111-es telefonszámon

található.

Köszönjük az együttműködést!


forrás: